Prepaid Creditcard Skrill

Wat is een Prepaid creditcard?

Een prepaid creditcard of ook wel eens debitcard genoemd is eigenlijk niets meer of minder dan een normale creditcard. U beschikt met de aanschaf van deze creditcard dan ook over een volwaardig creditcardnummer (mastercard) welke wereldwijd wordt geaccepteerd.

 

Wat is het verschil tussen een creditcard en een prepaid creditcard?

Een van de verschillen is de manier waarop u over krediet kunt beschikken. Bij een normale creditcard betaalt u achteraf  de rekening aan de creditcardmaatschappij terwijl u bij een prepaid creditcard vooraf een bedrag moet overmaken. Doet u dit niet dan staat er dus geen geld op de rekening en kunt u geen gebruik maken van de creditcard.

Een ander heel belangrijk verschil is dat een prepaid creditcard bij het huren van een auto NIET als borg wordt geaccepteerd .

Een laatste verschil is dat u bij een benzinestation met tankautomaat (lees nachtautomaat) niet kunt tanken. De kaart wordt hier niet geaccepteerd. Persoonlijk vind ik dit niet zo’n probleem want hier schaf je de kaart in principe niet voor aan.

 

Is een prepaid creditcard een aanrader?

Zoals u wellicht zult begrijpen heb ik zelf ook een prepaid creditcard van Skrill. Ik vind het dan ook een enorme aanrader met name omdat je bij thuiskomst niet voor verrassingen (bij een normale creditcard meestal wel ;-)) komt te staan wat betreft de hoogte van de rekening. Verder heeft u er geen jaarlijkse kosten aan en betaalt u geen schandalig hoge rente.

Daarnaast vind is dat de persoonlijke pagina van Skrill erg overzichtelijk is. Hier ziet u precies wat er bij en afgeboekt is en kunt kinderlijk eenvoudig via Ideal of een normale overboeking geld overmaken en zo uw krediet verhogen.

Nadat ik de creditcard via het Engelstalige menu (makkelijk te volgen) had besteld was deze na een ruime week al in mijn bezit. Inmiddels heb ik de creditcard zowel in Europa als Amerika al veel gebruikt en ben er nog steeds erg tevreden over.

Een laatste schouderklopje geef ik aan de klantenservice. Vaak hoor je bij grotere bedrijven dat deze erg slecht is maar in dit geval spreek ik mijn lof uit. Ze reageren erg snel en zijn correct zoals je van een financiële instelling mag verwachten.

 

Wilt u meer informatie of zelf een prepaid creditcard bestellen klik dan hier of op onderstaande creditcard:

SkrillCard